Marine Le Pen: Fitore historike në Itali, kryeministrja franceze: Do të mbikëqyrim respektimin e të drejtave të njeriut

 5,210 total views,  1 views today

 5,210 total views,  1 views today Pas fitores së Giorgia Melonit të ekstremit të djathtë në Itali ka reaguar edhe politika franceze, me zëra pro dhe skeptikë…

View More Marine Le Pen: Fitore historike në Itali, kryeministrja franceze: Do të mbikëqyrim respektimin e të drejtave të njeriut