Putini në panik ‘zhduket në pallatin e tij të fshehtë pyjor’ mes demonstratave kundër luftës në disa pjesë të Rusisë

Presidenti rus Vladimir Putin u arratis në kompleksin e tij të fshehtë të pallatit pranë liqenit Valdai, diku midis Moskës dhe Shën Petersburgut, mes protestave…

View More Putini në panik ‘zhduket në pallatin e tij të fshehtë pyjor’ mes demonstratave kundër luftës në disa pjesë të Rusisë