Humbi jetën gjatë ekspeditës nënujore në Sarandë, prindërit e britanikes: Po shihnim në TV funeralin e mbretëreshës, kishin mision që të vizitonin 50 shtete para moshës 30 vjeç

Loading

George dhe Gill Gannon nga Britania kanë treguar se kanë mësuar për lajmin e trishtë se vajza e tyte, 29-vjeçare, Rebecca kishte ndërruar jetë në…

View More Humbi jetën gjatë ekspeditës nënujore në Sarandë, prindërit e britanikes: Po shihnim në TV funeralin e mbretëreshës, kishin mision që të vizitonin 50 shtete para moshës 30 vjeç