Foto të shtëpive dhe rrugë të shkatërruara në Gjermani

Loading

Foto-lajm/ Shtëpi dhe rrugë të shkatërruara, pasojat

Përmbytjet që përfshin Gjermaninë më 15 korrik, morën jetën e më shumë se  e 15 korrikut 160 njerëzve.

Ndërkohë që situata është qetësuar sadopak, shihet pasojat katastrofike që kanë ngelur pas përmbytjeve.

Foto-lajm/ Shtëpi dhe rrugë të shkatërruara, pasojat

Në fotot e publikuara nga BBC, shihet se shumë shtëpi, rrugë janë shkatërruar, ndërkohë që janë shembur edhe ura.

Përmbytjet kanë përfshirë edhe Belgjikën, Austrinë por edhe kontinentin aziatik, kryesisht Kinën.

Foto-lajm/ Shtëpi dhe rrugë të shkatërruara, pasojat
Foto-lajm/ Shtëpi dhe rrugë të shkatërruara, pasojat
Foto-lajm/ Shtëpi dhe rrugë të shkatërruara, pasojat