Lituania mes të parave do ta ratifikojë anëtarësimin Maqedonisë në NATO

 126 total views,  1 views today

Lituania do të jetë mes vendeve të para që do ta nënshkruajë Protokollin për inkuadrim të Maqedonisë në NATO.

“Me këtë  do të mundësohet edhe rrethimi i Marrëveshjes së Vilnusit nga viti 2000, si Deklarata për mbështetje të ndërsjellë dhe solidaritet në integrimet euroatlantike, sepse Maqedonia është shteti i fundit nga ky grup që tani hyn në Aleancë”, deklaroi shefi i diplomacisë lituaneze, Linas Linkeviçius në konferencën e sotme për shtyp me kolegun e tij nga Maqedonia Nikolla Dimitrov.

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Lini një Përgjigje