Paga më të larta për stafin e universiteteve, 70 mijë punonjes në Angli do të protestojnë për 18 ditë

Loading

Më shumë se 70,000 punonjës në 150 universitete në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar do t’ i bashkohen grevës për 18 ditë midis shkurtit dhe marsit për mosmarrëveshjet mbi pagat, kushtet e punës dhe pensionet, njoftoi sot Sindikata e Universiteteve dhe Kolegjeve (UCU).

“Tani po mbaron koha që industria të arrijë një marrëveshje ose të goditet nga ndërprerja e gjerë gjatë pranverës,” tha sekretari i përgjithshëm i UCU, Jo Grady.