Zbulohet telefoni për fëmijët!

 296 total views,  1 views today

 fëmijët   dita-ditës po bëhen më të varur nga telefonat e mençur.

Për këtë arsye një kompani spanjolle nën emrin “Escudo Web” ka krijuar një telefon të mençur të dedikuar vetëm për fëmijë.

I njohur si “PhoneKid”, pajisja ia mundëson prindërve t’ua kontrollojnë telefonin përmes një aplikacioni.

Në këtë mënyrë  nuk do të mund të kyçen kudo dhe do të monitorohen lehtë nga prindrit

Pajisja po ashtu nuk mund të fiket kurrë dhe ka edhe një buton emergjent pr të thirrur prindrit.