Aleanca thërret protestë sot në mbrëmje

 1,638 total views,  1 views today

Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit thirri një tjetër protestë sot në 19:30.

Sipas tyre bashkia po rrethon zonen e tetarit dhe do fillojnë punimet.

Aleanca njofton se po bëhet një mbulim i skenës së krimit.

NJOFTIMI NGA ALEANCA:

Vepra u krye dhe sot kanë filluar të mbulojnë skenën e krimit duke rrethuar pronën e Teatrit Kombëtar!
Nuk do të lejojmë të fillojnë punimet!
Duam Drejtësi për shkatërrimin e Teatrit dhe dhunimin e demokracisë

Po sot edhe ne Durres jane mbledhur firma per peticionin per ringritjen e teatrit sic ka qene.

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •