Si zhyti nën ujë miliona euro “liqeni i ftohtë” në Gjermani

 401 total views,  1 views today

Evropa Perëndimore, po përballet me përmbytjet më vdekjeprurëse në vitet e fundit. Qindra persona kanë humbur jetën, ndërsa mijëra të tjerë rezultojnë të zhdukur.

Më e goditura nga stuhia “liqeni i ftohtë” është Gjermania.

Ndërkohë, përpos dëmeve të mëdha në njerëz, miliona euro dëm llogariten gjithashtu nga bizneset lokalë, të cilët në pak minuta panë se si makinat e tyre u shkatërruan.

Në media lanë qarkulluar pamje të makinave të shtrenjta, të mbuluara nga uji. Në disa video shihen parkingu nëntokësor i AUDI dhe Porsche në qytetin e Heilbronn në Gjermaninë Jugore.

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •